Onsdag redan...för Er som inte vet.

Var blir tiden av?! Jag känner att jag inte hinner med någonting alls längre...att jag är otillräcklig överallt..Det är ingen hälsosam känsla. Jag måste bli bättre på att säja Stopp! Broms! Nej Tack! Just nu går allting i 190 i mitt liv och jag glömmer nästan bort att andas! Min energi går åt till att hela tiden försöka vara alla till lags..både hemma och på jobbet. Jag behöver rycka i nödbromsen och stanna tåget innan det är försent! Allt detta vet jag...det är inte första gången jag "tar på mig" för mycket...men trots denna vetskap gör jag INGENTING åt det.

Kvällen igår tillbringades på en trevlig restaurang i Höllviken. Min chef fyllde jämnt och någon hade kommit med den briljanta idén att vi skulle kidnappa henne och överraska henne med god mat och trevligt sällskap. Vi åt fondue..och det är ju jättegott...men sååå himla tidsödande..tar hur lång tid som helst innan man fått i sig en bit kött. Ett tips är att man inte kommer till ett fonduebord vrålhungrig! För då äter man gärna sig mätt på tillbehören istället..hehe Kvällen avlöpte precis som planerat och det var hur mysigt som helst.

Idag har varit en sån dag man helst vill glömma...precis allt har känts svart och jobbigt..och det är dessa dagar man önskar att man haft en man med ett sju till fyra jobb istället. Men nu är det inte så...och då får man lära sig att "bita ihop" och hantera problem själv. Och som tur är finns det mobiltelefon så man kan ventilera sina känslor och få tröst och stöd av sin älskling ändå när man behöver det.

Det bästa med denna dagen är att min älskade Hannah och hennes B har kommit hem idag! Dom ska bo här hos oss i Skåne över påskhelgen..och passa både hus, hund och loppa! För på fredag ger jag & mannen oss iväg på premiärtur med husvagnen! Det är efterlängtat vill jag lova. Hoppas på bra väder såklart! Just nu står H & B i köket och ska göra middag till oss...åh..det känns redan lite bättre när man blir bortskämd såhär! hehe..

  

Postat av: Jennie

Jag vet hur det är när man vill stå alla till lags och säger ja till alla, har själv nämligen svårt att säga nej till folk för att jag inte vill göra dem besvikna..

Hoppas ni får en skön helg och kan försöka koppla av, du verkar behöva det :)

2009-04-08 @ 21:04:08
URL: http://ccarlijo.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja ta det lugnt nu och tänk på dig själv också! Blir bra med en lugn campinghelg...vi ses ju snart!

2009-04-08 @ 22:30:14
URL: http://tvillingpojkarna.blogg.se/
Postat av: Pia

Aha, du är oxå en peoplepleaser!!! F-n, man borde ge sig själv en smäll på käften ibland och säga till sig själv "Skärp dig, människa och sätt dig själv främst någon gång"!!

Ta hand om dig vännen.. Ha en underbar tur med husvagnen och ha en lika underbar påskhelg!!

Själv åker jag 50 mil norrut i morgon, hem till mamma i en vecka.. Det ska bli såå skönt!! Kram!

2009-04-08 @ 23:24:01
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Bjorne

Va kul med en liten husvagnshelg,hade husvagn så länge man fick med barnen men när dom blev lite äldre vill dom va hemma och då sålde jag den,ha en trivsam tur.

2009-04-09 @ 11:11:09
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Mirry

Ska man välja ett traditionellt påskägg eller ska man kanske ta ett lite trendigare?! Jag har beslutsångest, hjälp mig ;)

2009-04-09 @ 21:25:23
URL: http://www.arntyochmirry.se
Postat av: Bjorne

En glad påsk önskar jag,

2009-04-10 @ 22:32:42
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Tesstamente

Hej, hej,

ser att du också verkar ha tagit påskledigt:-)

Ha en skön avslutning på påsken, kram!

2009-04-12 @ 23:05:30
URL: http://tesstamente.blogg.se/
Postat av: Daniel

men att bli bjuden på middag - det gillar vi!

2009-04-13 @ 12:52:08
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0