Trevligt med "homeparty"

Hemma igen efter det lilla homepartyt. Herregud! vilken otroligt pysslig människa! så himla fint och pyntat överallt! Kvinnan som hade anordnat detta satt alltså hemma och pysslade med lite allt möjligt och det var första gången hon hade ett påsk party! annars sålde hon mest till jul..hon berättade att hon fortfarande kunde gå och plocka små tomtar hon hittade här & var...hehe. Utanför huset hade hon en liten bod hon inrett till present butik..jättetrevlig hobby verkligen! man kan ju undra var hon hittar orken och tiden?! fast å andra sidan var hennes man också lastbilschaufför och detta var kanske hennes sätt att fördriva tiden...Verkligen imponerade iallafall och jag ser redan framemot julträffen! Jag kan bli helt stum av beundran över dessa kreativa människor, tänk att komma på tanken att göra en kyckling av en trekantig brädbit?! Jag älskar ju allt som är annorlunda och köpte givetvis dessa "brädbitskycklingar"...den med orange fjäder är till Smulan och den med svart är till Loppan :D Ett helt bord med smycken hade hon också..dessa gjorde hon dock inte själv..men hon sålde dom väldigt billigt! Armbanden som jag köpte till mig själv kostade bara 20 & 25 kr! och örhängena som jag köpte till Loppan gick på 30 kr! snacka om "ugens tilbud" (detta är danska för er som inte vet..och betyder typ veckans erbjudande men det låter ju MYCKET roligare på danska! hehe..) Jag köpte en superjättefin påsk sak till! men eftersom det är en present till min äldsta dotter som kommer och hälsar på i Skåne till helgen kan jag inte visa den ännu...men kolla in "brädbitskycklingarna"...så j*vla häftiga!

     
Glöm inte klicka på bilderna

Postat av: anne

Den som hade tid, eller framför allt ork till att skapa saker med händerna...Jag är inte pryttlig och prylig av mig, men en del saker gillar jag ha omkring mig.

2009-03-25 @ 22:50:23
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: anne

Jo...Min sk "bilddatabank" är google! :)

2009-03-25 @ 23:01:42
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Hannah

Oh, gud så fint! Nu blev jag nyfiken... Tur att det är fredag snart! ;-) Skitfina smycken!

2009-03-25 @ 23:06:07
URL: http://hannahcharlotte.blogg.se/
Postat av: Petrich

Tack mamma, så jäkla snygga örhänge! :D

2009-03-26 @ 04:45:43
URL: http://petriiich.blogg.se/
Postat av: Björn F

DÅ blir smulan glad, hon längtar efter att få påskpynta (fast just nu pyntar hon mest med Z i sängen, hehe).

2009-03-26 @ 08:12:38
URL: http://www.flintberg.com
Postat av: Bjorne

Det är dom kreativa pysselmäniskorna som jag tror mår bäst,dom gör det dom vill och tid verkar dom ha,själv får jag mitt pyssel när det är dags att fixa i växthuset och trädgården, ha en bra dag,kram.

2009-03-26 @ 10:27:47
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Carolina

Välkommen på VERNISSAGE i min blogg.



Kommer att lägga upp smycken jag gjort ur min nya vårkollektion. Så håll utkik hela dagen. Intresserad att köpa eller komma med egna önskemål? Bara mejla eller skicka en kommentar.



Kram Carolina Carlsson

2009-03-26 @ 12:50:13
URL: http://caroflina.blogg.se/
Postat av: Carolina

Tack tack :) Kolla gärna in så mycket du vill, för jag hänger kvar på din blogg.



Min hund är totalt renrasig (hoppas vi) haha. Det är en Cavalier King Charles Spaniel. Ganska liten för sin ras, och lite kortare hår än vanligt för vi klipper honom. Men annars är han rätt normal för en Spaniel :)

2009-03-26 @ 19:43:42
URL: http://caroflina.blogg.se/
Postat av: Pia

Naaw, de var ju jättesöta!!! :o)

2009-03-27 @ 23:11:19
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0