Sitthörnan och ett nyköpt hus :D

Här bjuder jag på bilder av det färdigställda projektet! Tyvärr får ni visualisera solen själv...ja jag vet men man måste ju tyvärr arbeta också...och när jag kommer hem har solen (den rackarn!) flyttat sig till andra sidan huset! haha..


     

Det har även inhandlats ett nytt hus idag! till vår lilla "pepsi" alias korven.. men jag nöjde mig inte med vilket som helst...haha...mannen tyckte jag lade ner lite väl mycket tid, energi och pengar på att hitta det perfekta lilla mobila huset till min älskade vovve. Mitt argument var: han är faktiskt en gammal sofistikerad herre som man inte kan trycka ner i vad som helst! han vill resa med värdighet! Det var inte helt lätt dock att övertyga pepsi om att han faktiskt kunde vistas i detta lilla hus! men en liten choklad kan han aldrig motstå! och det fungerar varje gång på en motsträvig envis gammal get som vår hund! Oj..nu hör jag hur alla hund fantaster suckar och säjer; - Choklad!!! till en hund?? aja baja..ge ALDRIG choklad till hunden, den kan falla död ner. Javisst...så kanske det är..men min pebben har fått choklad hela sitt liv..så hur kan man ta ifrån honom livets goda nu?! han är trots allt 13 år gammal! (okej han ska fylla 13 i augusti) and still going strong :D Vart han ska resa? han ska få känna på det hårda livet! på campingplatsen..hehehe. Nää..men det ligger till såhär...i vår bil har vi skinnklädsel...och det är inte så smart med en hund som far omkring som en fluga i bilen..och dessutom helst av allt ligger längst bak på den lilla yta som ska kallas för "hatthylla" på en Saab?!


  

Med tanke på vår Saab...mannen hittade reservdelar idag för en ganska billig peng trots att det var original delar...och bytte detta själv så nu håller vi tummarna och kör så det ryker! eller jag kör INTE så det ryker...längre?!

Näää inte redan Söndag :(

Varför måste söndagar komma så fort?! suck.. Fredagen tillbringades med min älskade H och hennes B. Vi invigde deras fina vattenpipa! det smakade faktiskt riktigt gott..så nu är jag inne på att skaffa en egen. Mysigt och avkopplande! På Lördagen körde jag och mannen och inhandlade fina krukor och blommor! och nu är vår lilla sitthörna vid parkeringen klar! vi blev mycket nöjda kan jag berätta! eftersom vi har morgonsolen på den sidan av huset kan vi nu sitta där och dricka vårt kaffe och njuta av solen. Det lät väl romantiskt?  men om sanningen ska fram..när mannen fixar med bilar och husvagn eller sånt man gör på parkeringen så brukar jag ta fram en liten campingstol för att sitta där och hålla honom sällskap..haha..nu kan jag istället sitta lite bekvämare och studera hans allehanda sysslor! Så var det med den romantiken..hehe

Dagen idag har även den tillbringats utomhus...dock av en lite tråkigare anledning...vår bil har börjat läcka vatten...eller rättare sagt det forsar vatten...inte kul alls! Mannen har äntligen lokaliserat var det läcker och nu hoppas vi kunna inhandla reservdelar utan att bli ruinerade och att han kan fixa det själv...under tiden sitter jag såklart vid vårt nya bord och håller honom sällskap! haha.. Under eftermiddagen kom Familjen G på besök och vi diskuterade vart vi skulle styra husvagnarna nästa långhelg...som är redan nästa vecka! Wooopie!

Här hade jag tänkt visa er en liten bild eller två av vårt färdigställda projekt..men tyvärr...det får bli en annan dag. (anledning okänd...)

Inspiration zero...

Det är märkligt vad en så enkel sak som en blogg kan förändra hela ens tillvaro..man försöker hela tiden tänka ut något originellt eller roligt att skriva..men helt ärligt så har jag tappat inspirationen. Just nu känns det som att man har så mycket annat att göra och tänka på...speciellt nu när det är så underbart väder :D

Men man hade ju kunnat skriva om hur dagarna är och vad man gör...men på nåt sätt så är det inte "min stil"..om jag inte har något vettigt att skriva så låter jag hellre bli. Inte för att det inte är roligt att läsa om andras vardag för det tycker jag att det är. Men min vardag...hm...njäe...den består mest av enormt mycket arbete just nu. Inte så kul att dela med sig av...haha..kanske.

Efter jobbet igår jagade jag runt i Jysk butiker för att hitta en cafe grupp som funnits med i deras annonsblad. Jag hittade den till slut på sista Jysk butiken i vår närhet. Glädje. Till helgen ska vi färdigställa vårt lilla projekt är det tänkt och där kommer bordet och stolarna att passa perfekt!


Imorgon kommer H & B hem på en snabbvisit..de stannar bara till Lördagen. Men jag ska se till att dom får sin lilla vattenpipa med hem iallafall..hehe Dom ska tillaga en god GI- måltid till oss. Tänkte jag skulle testa om det kan vara något för mig..men jag är rädd att det inte funkar eftersom jag är starkt beroende av MJÖLK! jag älskar att dricka mjölk! kanske det kan vara en orsak till att jag nästan aldrig har hål i tänderna när jag går på min årliga kontroll?! min tandläkare berömmer alltid mina tänder och han har inte en enda gång misstänkt att jag är rökare! haha..


Just nu sitter jag i mitt älskade uterum och tittar på gräset...det börjar bli dags att klippa det...första gången i år. Rabatterna...usch...jag hatar att rensa ogräs...ibland kan jag hålla med mannen att det hade varit bättre att asfaltera hela skiten. Men om man bara gör allting med måtta så brukar det lösa sig...nu hör det ju till saken att nästan hela "vår gata" är extremt petiga med sina trädgårdar...och då kan man nästan känna det som ett tvång i början av säsongen att peta rundor i trädgården...även om man helst bara vill sitta i solen och njuta. Mitt i sommaren däremot bryr jag mig inte ett dugg...eftersom nästan hela vår trädgård är "insynskyddad"...skönt! Det är då man verkligen kan njuta...av poolen och solen...  VILL HA SOMMAR NU!

Exploding dog

Vardag igen efter en underbar resa :D

Flyget vi tog till Budapest serverade INGEN starksprit ombord...snopet?! haha men det ordnade sig ändå med ett evigt smusslande mellan stolarna. Någon i gänget hade tänkt till och inhandlat en Baccardi razz och den blandades med Pepsi cola?! mmm...njäe..knappast..men roligt var det!

När vi landat kom en förbeställd taxi och hämtade oss för vidare färd till hotellet! Underbart hotell! och jag och min rumskamrat (samma person jag alltid delar rum med! hon är bäst!) fick rum på sjunde våningen (av åtta) eftersom vi gärna ville ha ett "rökning tillåtet rum" jajamen! e det semester så e det! hehe..Nackdelen med rummet var att vi fick dela säng..men eftersom det var en "kingsize" bädd så var det inga problem. För den delen har vi delat säng tidigare..den gången var vi i Polen. Sista bilden är utsikten från vårt rum.

     

Första kvällen hade vi bokat bord på en spännande restaurang som hette "Sir Lancelot" klicka gärna om ni vill läsa mer om den. Det var verkligen en upplevelse utöver det vanliga..hehe..alla var utklädda i medeltidskläder och på väggen små handfat som vi inte riktigt förstod vad man skulle använda till..men när vi fått in maten gick det upp för oss! tanken var att all mat skulle ätas utan bestick...och då kan det vara skönt att kunna tvätta av sig. Maten serverades på en stor träbricka där allt låg blandat..rejäla köttstycke, kyckling, korv, potatis..osv. Helt plötsligt kom en man från personalen springande och hoppade upp på ett bord och började vifta med ett svärd! Jag kan garantera er att det verkligen kändes som att man befann sig i en helt annan värld! Mycket häftig upplevelse :D

     

Första natten sov jag och S som bäst när det plötsligt hördes ett brummande ljud och lysrören ovanför fönstret tändes! vi tittade förvånat på varandra och smög sen upp och släckte igen i hallen. En timme senare var det dags för lamporna att tändas igen! och så höll det på resten av natten...gäääsp..det var två trötta damer som kom ner till frukosten och sen gick för att beklaga sig i receptionen! de skulle skicka upp någon för att åtgärda felet. Nöjda med beskedet gav vi oss iväg på en guidad liten mysig busstur. Vår guid som var norsk men numera bosatt i Ungern hette Sigbjörn hade det inte lätt med 6 damer som envisades med att kalla honom Styrbjörn. Han blev också väldigt nervös när vi tyckte att en "vinpaus" kunde vara på sin plats för vi ville njuta av utsikten..hehe


     
     

Sista bilden är från den berömda saluhallen i Budapest..herregud..där såldes det kryddor, korv, kött, grönsaker, alkohol & kläder...allt detta blan en massa rökande ungrare...hehe Snacka om kulturchock!
Kvällen tillbringades i en dimma...ja alltså en dimma av alkohol..haha..vi hittade ett ställe som heter "Old mans pub" där vi dansade och festade loss ordentligt...det var hur roligt som helst tills vi fick notan?! då hade dom tagit betalt för att vi satt vid ETT BORD ..vi blev så upprörda att vi hade tänkt bära med oss bordet till hotellet! Ja? vi hade ju betalt det?! hehe
Andra natten fick vi sova två timmar sedan hörde vi ett välbekant brummande och lysrören tändes...så höll det på var femte minut..tills jag blev så irriterad att jag klättrade upp och skruvade av lysrören! Ha! sen fick vi äntligen sova. Vi berättade för dom andra vilket h-vete vi hade med ljuset på natten och alla var överens om att det spökade!

Lördagen tillbringades på Asia center. Ett jättestort köpcentrum som var fullpackat av små små butiker med diverse kläder, skor och annat krimskrams. Hur billigt som helst!! jag blev (bland annat!) lycklig ägare till 2 finfina asiatiska dockor! ännu en vurm jag har. Jag älskar asiatiska dockor! och dom förvarar jag säkert i ett litet glas skåp!

  

På kvällen bestämde vi oss för att åka med en sightseeing båt på Donau..det var väl sådär värt pengarna faktiskt..tanken var att man skulle sitta i varsin stol med hörlurar på sig där man kunde höra all historia på sitt eget språk! haha..hur lätt är det att få 6 salongsberusade damer att sitta still en hel timme!? Men det var MYCKET vackert med alla upplysta byggnader! Va? vad byggnader heter? det vet jag tyvärr ingenting om...hehe..

     

Efter den turen hade vi bokat bord på en "äkta" zigensk restaurang..eftersom vår norska guid hade informerat oss om att en stor del av befolkningen i Ungern var zigenare och det var ett besök man inte fick missa! haha..ännu en turistfälla! Maten var torr, lokalen var för upplyst och fiolspelet var jobbigt att lyssna på...och dessutom blev zigenarna riktigt förgrymmade när vi prutade på priset när dom skulle sälja sin skiva! Dom tyckte det var för j*vligt att vi prutade när ALLA andra i lokalen hade betalt fullpris! Dom frågade var vi kom ifrån..och när vi svarade Sverige nickade dom i samförstånd och min kollega fick skivan för det pris hon ville..hehe.

     

På natten fick vi sova utan att lysrören tändes! haha..vi trodde vi hade besegrat spöket! men Oj vad vi bedrog oss...
Sista dagen delade vi oss..eftersom vissa ville åka till det berömda Gellerbadet och vi andra ville åka till Arena..det är ett av de största shopping varuhusen som finns! Där tillbringade vi många timmar och Forinter (ungerska valutan) innan vi letade upp en uteservering där vi satte oss och njöt av en pizza och ett glas vin i solen. Bredvid servering fanns en butik full av vattenpipor..då kom jag ihåg att min Hannah hade sagt en gång att hon ville ha en sådan. Jag tömde min börs på mina sista Forinter och fick en riktigt fin och riktigt stor pipa till ett riktigt bra pris! Problemet var bara att transportera hem den?! men den fick gå som handbagage givetvis. Nöjda med vår vistelse i Budapest boardade vi planet hem till Sverige. Om jag någon gång skulle välja att flytta från Sverige är det i Ungern jag ska bo! för vem kan tacka nej till: män som behandlar kvinnan som om hon är en gudinna, goda starka korvar, ciggaretter för 17 kr och en flaska vodka för 40 kr?!

  

Spöket som tände lamporna på natten ? Jo det var JAG! hahaha...innan vi lämnade hotellet lyfte jag bort mina kuddar för att kolla så inget var glömt eller gömt...och där på sängkarmen bakom mina kuddar satt en stor strömbrytare till lysrören...hur smart är det? att ha en strömbrytare där? hahaha..men vi fick oss ett riktigt gott skratt när mysteriet äntligen var löst!
 


Miljonär för en dag...

På Torsdag Kl 14.40 lyfter planet med destination Budapest :D det är dags igen för ännu en resa med mina arbetskamrater..givetvis sponsrad av min kära chef. Ska villigt erkänna att jag inte kände mig så sugen på att följa med tidigare..(jag vet...jag är tråkig och trivs bäst i mitt lilla bo!) men nu när det börjar närma sig avfärden känner jag mig faktiskt riktigt peppad och tycker det ska bli skönt att komma iväg ett par dagar...dessutom har jag hört att dom har underbar stark rökt korv i Ungern...och bara det kan ju göra resan väl värd. heheNär jag växlade pengar idag kände jag mig som en miljonär...haha..tänk om det varit svenska pengar istället i dom valörerna :D Normalt sett är jag mer en "kortmänniska"..tycker inte om att ha en massa pengar i plånboken. Kvinnan på Forex tyckte dock att jag skulle undvika att dra mitt Visakort eftersom det förekom enormt mycket "skimming" i Ungern. Hm..kul ju..vakna upp och kontot är tömt!! Njäe..jag litar nog på vad hon säjer och använder mitt lilla "guldkort" istället.Enligt ett mail vi fick av chefen idag skulle det bli regn Fre & Lörd så - tag med paraply och badkläder!  Hm..verkar lite skumt?! misstänker att det kanske kan vara något Spa eller badanläggning inblandat?! Torsdagskvällen är det bokat bord på en restaurang som heter Sir Lancelot...och på Fredagen ska vi tydligen åka på en 3 timmars guidad tur! Övrig tid ska väl spenderas med shopping :D och det tycker man ju om!


Perfekt avslutning på en perfekt påskhelg!

Påskhelgen har firats i husvagnen. Lugnt, skönt och totalt avkopplande! nu har man verkligen laddat upp batterierna igen! Vi har haft supertrevligt (som vanligt) med våra "husvagnskompisar" .  Underbart väder! man skulle nästan kunna tro att det var sommar vissa stunder..men kvällarna var tyvärr för kalla att spenderas utomhus...så det blev till att krypa in i boet och titta på film eller spela kort! Mysigt det med! Tvillingpojkarna fick ju givetvis lite påskgodis och påskpresent av "faster Eva" den kladdiga lilla saken hade dom mycket roligt med..hehe

     
Kasta på husvagnen..      Klättra ner...vänta...            Hjälper den lite...

Påskafton kom Hannah & hennes B och hälsade på oss. Det blev mycket bus och lek med den lilla valpen Elmo. Det kom en pojke som bodde någonstans på campingen som också blev väldigt intresserad av den lilla valpen...han blev sååå intresserad att han försökte sig på ett kidnappningsförsök! men som tur var så såg vi vad han försökte göra och Victor skrek; - Duuu! VAD HÅLLER DU PÅ MED?? KNYT INTE UPP DEN KNYTEN!! haha..så himla goa dom tvillingpojkarna är..precis som sina föräldrar! Påskmat åt vi under en strålande blå himmel! men som vanligt blev det för kallt på kvällen så då flyttade jag, mannen, hannah & björn in i vår husvagn och spelade lite kort. Vi spelade "hjärter"  och jag som absolut inte är någon "korthaj" hade riktigt bra flyt i spelet och vann!! baksidan med det är att jag tydligen numera ska kallas "spader dam" hehe...ni som kan spelet förstår säkert poängen!

     
Filip och Elmo...                                                                Mys i vagnen...


Dagarna har förflutet i stillhet..långt från vardagens stress..det är den stora fördelen med husvagn...även om man vill göra en massa saker så kan man inte! om vi är hemma och är lediga finns det alltid någonting vi MÅSTE göra eller MÅSTE fixa! I det lilla huset på hjul  finns det inte mycket att fixa med...hehe..och då MÅSTE man ta det lugnt istället. Perfekt! och som balsam för själen...

     
               Ligger och njuter...             Vårt lilla hus på hjul...       Svanar sviker aldrig varandra...

Idag har vi bara varit hemma och njutit av vår sista lediga dag...ordningen är återställd...Hannah & B har åkt tillbaka till Göteborg (snyft)...och vi har påbörjat vårt nästa projekt härhemma. Det projektet innefattar ett evigt grävande och bärande av slipers..men blir säkert jättefint när det är färdigt! hehe.. Den perfekta avslutningen på helgen består av att vi sålt loppans EU moped. Det börjar ju bli dags även för henne att sikta in sig på att ta körkort...och då känns det inte så intressant att köra moped längre! Är det någon som ska ha körkort så fort hon får så är det loppan...för då kan "evamümtaxi" gå i pension..och eventuellt kan "loppanstaxi" överta licensen! haha..(längtar..)

Onsdag redan...för Er som inte vet.

Var blir tiden av?! Jag känner att jag inte hinner med någonting alls längre...att jag är otillräcklig överallt..Det är ingen hälsosam känsla. Jag måste bli bättre på att säja Stopp! Broms! Nej Tack! Just nu går allting i 190 i mitt liv och jag glömmer nästan bort att andas! Min energi går åt till att hela tiden försöka vara alla till lags..både hemma och på jobbet. Jag behöver rycka i nödbromsen och stanna tåget innan det är försent! Allt detta vet jag...det är inte första gången jag "tar på mig" för mycket...men trots denna vetskap gör jag INGENTING åt det.

Kvällen igår tillbringades på en trevlig restaurang i Höllviken. Min chef fyllde jämnt och någon hade kommit med den briljanta idén att vi skulle kidnappa henne och överraska henne med god mat och trevligt sällskap. Vi åt fondue..och det är ju jättegott...men sååå himla tidsödande..tar hur lång tid som helst innan man fått i sig en bit kött. Ett tips är att man inte kommer till ett fonduebord vrålhungrig! För då äter man gärna sig mätt på tillbehören istället..hehe Kvällen avlöpte precis som planerat och det var hur mysigt som helst.

Idag har varit en sån dag man helst vill glömma...precis allt har känts svart och jobbigt..och det är dessa dagar man önskar att man haft en man med ett sju till fyra jobb istället. Men nu är det inte så...och då får man lära sig att "bita ihop" och hantera problem själv. Och som tur är finns det mobiltelefon så man kan ventilera sina känslor och få tröst och stöd av sin älskling ändå när man behöver det.

Det bästa med denna dagen är att min älskade Hannah och hennes B har kommit hem idag! Dom ska bo här hos oss i Skåne över påskhelgen..och passa både hus, hund och loppa! För på fredag ger jag & mannen oss iväg på premiärtur med husvagnen! Det är efterlängtat vill jag lova. Hoppas på bra väder såklart! Just nu står H & B i köket och ska göra middag till oss...åh..det känns redan lite bättre när man blir bortskämd såhär! hehe..

  

Mamma Mia vilken underbar dag och kväll :D

Vi anlände till hotellet vid halv tre..så vi hade gott om tid att rå om varandra och möblera om på hotellrummet...haha. Rummet var ju inte så stort men verkligen mysigt! Vi gillar dock inte att ligga i varsin säng så därför blev det till att flytta på nattduksbord och föra ihop sängarna. Va?! nej det är säkert inte tillåtet men om man nu ska betala för att bo där..så är det väl meningen att man ska trivas?

     


När det var avklarat och vi hade gått en liten inspektionsrunda på hotellet..jajamen det fanns t.o.m en ismaskin ute i korridoren var det dags att utbringa dagens första Skål! Vi hade tagit med lite vin och nötter som vi "bullade upp" med på rummet. I en låda på rummet låg en bibel?! Eh...varför då? Ilkka sa att det var vanligt förekommande på svenska hotell med en bibel på rummet. Hm..jag för min del kan tycka att det är lite konstigt..men vad vet jag? är det tänkt att man ska läsa den då i brist på annat? eller är det kanske lite "smygreklam"? hehe..

   


När vi var uppklädda och stiliga promenerade vi ner till hotellets uteservering för att inkassera en gratis välkomstdrink som man fick när man checkade in. Det var verkligen sommarvärme ute och jättemysigt att sitta där. Jag skickade ett sms till B´s mamma och frågade om dom var på gång ner? hennes svar blev: på direkten! hehe..sen satt vi där alla fyra och inväntade att klockan skulle bli 17.00 så vi kunde gå upp till Hannah & Björn. När vi kom upp dit hade dom gjort sååå fint! Vi fick välkomstdrink och det öppnades paket. Av B´s föräldrar fick dom bl.a en hushållsassistent! helt suverän inflyttningspresent! Då kändes det ju lite sådär att vi bara hade en kruka med blommor till balkongen, varsin mugg till H & B och en repapa till Elmo..haha. Men då tröstade B´s mamma mig med; - Ni har ju köpt hunden till dom i inflyttningspresent! och Ja! det har hon ju rätt i..hade jag glömt ju! 

   

 

Det tråkiga är att krukan hann inte mer än ut på balkongen sen hade Elmo tuggat i sig de tre gula penseerna..haha..konstig hund! Nedan följer lite blandade bilder på den delikata måltid vi blev serverade! Att dom lyckades "tajma" alla rätter så perfekt ska dom ha en eloge för! det kallar jag "teamwork"!

       

  


Kvällen avslutades med "Guitar Hero". Det var riktigt svårt kan jag tala om!! Iallafall om man försöker spela det i inte helt nyktert tillstånd!? haha.. Den som lyckades bäst av oss "nybörjare" var helt klart B´s bonuspappa! Man skulle kunna tro att han smygtränat någonstans?! Trevligt var det i vilket fall och det är ju huvudsaken!

  

Sedan var det "nattitime" för vissa...hehe..utan att nämna några namn...men det börjar på ilk och slutar på ka. Misstänker att det var den rökta whiskeyn som "dödade" honom! annars kan vi ju iallafall skylla på den! haha..
TACK för en mycket trevlig kväll! med många skratt, god mat och dryck!


Äntligen är den j*vla veckan över...

Vilket bra avslut det blev på arbetsveckan verkligen..hehe Dagen började med bokslut..Ja det är det man gör varje månad och nästan ALDRIG får rätt på..hehe När jag kom till kontoret möttes jag av min kollega som förtvivlat sa att det var KATASTROF!! Det fattades nästan 400 tusen totalt på regionen!? haha..tänkte jag! Great! Då blir det till att jaga kostnader hela förmiddagen...och det gjorde jag. När jag till slut skickade mina kommentarer till mitt bokslut hade jag "hittat" nästan 60 tusen kronor på mitt område! Åh vad skönt det kändes att kunna bidra med något iallafall! Vår regionsekonom skrev t.o.m att jag fick en Guldstjärna för mitt seriösa engagemang i jakten på de förvunna pengarna! Nu återstår det att se på Måndag hur det blev i slutändan?!

Nu sitter jag i mitt underbara uterum och avnjuter ett glas vin(eller två..hehe) efter veckans slit och en riktig skitvecka har det varit...så det är jag värd! Loppan och systerkusin "fixar" med löshår och riktigt hår...dom färgar och håller på?! har inte 100 koll på det faktiskt...tycker dom är gamla nog att sköta det själv...hehe och min koll för denna veckan är över nu.

Imorgon ska jag och älskling till underbara Göteborg! skulle nästan kunna tänka mig att bo där själv?! haha...nej du behöver inte vara rädd smulan...jag flyttar inte! Vi har fått en inbjudan på 4 rätters meny minsann!! (många siffror i detta inlägget känner jag?) och matte är INTE min starka sida..så hur jag har kunnat bli chef det fattar jag inte ens själv?!  Oj?! kanske därför det fattas pengar på regionen?? hehe.. Vi ska alltså på Italiensk afton hos min älskade dotter och hennes B. Trevligt...speciellt med tanke på att B´s föräldrar också är inbjudna! tycker om B´s mamma riktigt mycket fast vi bara träffats en gång tidigare. Nu har vi sån tur att H & B bor granne med ett hotell och där är det alltså bokat rum för oss imorgon...hihi..så jag och mannen har planerat att checka in så fort man får och ha lite "primetime" innan middagen! jag har inhandlat vin och nötter som vi ska gotta oss med på rummet! Har ni otur missar vi middagen?? hehe..

Önskar alla en riktigt underbar och avkopplande helg! för det ska jag ha!Klick klick så blir bilden större

Vi föll på målsnöret...

Jag frångår mina principer och skriver ett inlägg från kontoret...bara för att meddela er att jag precis fick besked från Postkodlotteriet att: Det INTE blev vi som fick komma till tv programmet. Sorgligt? Ja givetvis...men det går ingen nöd på oss och det var roligt att komma så långt som vi gjorde. De ville gärna behålla våra profiler för framtida bruk...och det fick dom såklart!

Givetvis förhörde jag mig om det var många  par dom träffat...och det var jättejättemånga sa hon och dessutom tydligen bara 3 par som skulle vara med i programmet om jag förstod det hela rätt. Så Grattis till dom!

Nu rullar vårt liv på som vanligt igen..och man kan återgå till plan A...för med eller utan Postkodlotteriet så ska vi ju faktiskt gifta oss! och det är den största vinsten för mig!!

Älskar dig min lilla gubbe...

RSS 2.0