Kan nästan inte vänta..

I helgen som gick fick man verkligen en försmak på semestern..och nu kan jag nästan inte vänta tills den är här! nedräkningen kan börja...bara 14 arbetsdagar kvar!

I lördags fick vi besök på campingen av smulan och hennes B. Jättetrevligt som vanligt att umgås med dem. Det blev en heldag med strandbesök, mys med hundarna, grillning och kortspel! Nja..förresten det där med kortspel avslutade vi ganska snabbt eftersom min gubbe hade egna "hittepåregler"..haha

     
Stranden                             Elmo under vagnen            Hundar söker skugga

     
Elmo gillar att pussas         och att busa                       Pepsis place


När vi kom hem hade loppan haft fest! ja det visste vi om att hon skulle ha..och dom hade faktiskt städat riktigt fint efter sig :D det enda vi behövde ta hand om var poolen..hm..det hade väl badats hejvilt kan jag tänka..så den var full av gräs! en granne hade tydligen inte varit så förtjust en festens "apmusik" (som min gubbe kallar deras dunkadunka musik för) så hon hade sagt till dom att sänka volymen..jaja..det får man väl ta om det inte händer så ofta! tycker det är strongt av loppan att lyckas hålla så rent & snyggt och att ingenting går sönder! med tanke på att dom tydligen varit över 30 personer till slut! Det är sånt som skapar förtroende för dottern vill jag lova :D och även det som gör att man vågar lämna huset då & då...hehe

Idag har det varit varmt att jobba..misstänker att vår luftkonditionering på kontoret inte riktigt fungerar som den ska. Men herregud man ska inte klaga..det finns dom som har det mycket värre..jag kan ju åtminstone gå ut och ta luft när jag vill! Och på eftermiddagen/kvällen när jag kommer hem byter jag om till badkläder direkt och tar ett dopp i poolen! Helt underbart! Älskar sommaren och solen! och jag älskar att ha semestern att se framemot!

Här vaknade jag idag!

Gubben och jag fick ett ryck och for iväg med husvagnen igår...vi hamnade på en underbar camping som heter Haverdals och ligger utanför Halmstad! Här är lugnt och skönt...med bara tio minuters promenad till havet! Visste ni att här finns Skandinaviens högsta sanddyner? Underbart!

Givetvis fick vår lilla Pepsi vovve följa med oss...och han trivs! han trivs så bra att han sa till mig innan att han vill stanna för evigt! hehe..men tyvärr är det omöjligt eftersom vår semester inte börjat ännu...så vi får allt pallra oss hem igen imorgon..suck. Men idag ska vi njuta! Hoppas ni också får en underbar solig Lördag!

  

  

  

Kolla de två sista bilderna...en fjäril som verkligen älskar mina fötter! och jag inte ens gjort pedikyr..hehe

Vad är att göra rätt val?

Har ni tänkt på så många val man gör i livet? En så enkel sak som att välja kläder på morgonen kan ju vara hur svårt som helst! Alla val vi gör påverkar ju vår situation på ett eller annat sätt..antingen nu eller senare i livet. Jag har kommit fram till en sak angående just val man gör i livet..det viktigaste är inte att det är RÄTT eller FEL VAL! Det viktigaste är att det är MITT VAL!

Ibland är det enklare och bekvämare att låta någon annan välja..så slipper man ta konsekvenserna av att man själv valt. Hur många gånger har man inte fått höra; - Men det var du som valde! - Det var ditt val! - Du skulle aldrig ha valt det! Kanske är det därför man är så rädd för att fatta beslut och göra ett eget val?!

Jag har gjort många felaktiga val i livet..men jag har samtidigt många gånger valt rätt! varför tänker man då alltid mest på de felaktiga valen man gjort?

Ett av mina felaktiga val var att jag valde att fortsätta bo hos min mamma när jag var yngre..trots att min styvfar var en alkoliserad, elak människa som torterade min mamma både psykiskt & fysiskt. Jag kunde valt att bo hos min underbara pappa och haft en normal uppväxt istället. Men det var ett val JAG gjorde då och det är försent nu att ha det ogjort.

Ett annat av mina felaktiga val var att jag valde att stanna i ett förhållande i mer än fyra år med en man som var  psykiskt instabil och misshandlade mig när han var "ur balans". Hur många gånger har man inte fått höra; - Varför valde du att stanna hos honom? du hade ju ett val...du kunde kastat ut det svinet. Det finns ingen bra förklaring på det..mer än att det var ett val JAG gjorde då.

Ett rätt val jag gjort i livet är att jag bestämde mig för att kämpa för att kunna bo kvar med döttrarna i huset när jag och deras pappa skilde oss efter 13 år tillsammans. Det valet gör att jag idag sitter på en guldgruva den dagen jag bestämmer mig för att sälja det!

Ett annat rätt val jag gjort är att jag vågade ta chansen och kontakta den man som jag i Augusti ska gifta mig med! och att jag vågade välja att bli kär i honom..och att jag vågade välja att våga lita på en man igen.

Man gör alltså många konstiga val i livet..och ibland är dom rätt och ibland fel..och ibland förstår man inte sina val överhuvudtaget..men det viktigaste är att DU vågar göra ett val som är ditt EGET. Utan att behöva försvara det efteråt..Dagenefterpiller..tack!

Jaha..då var midsommar över..och även denna gång överlevde man..hehe..

Vi hade dukat och gjort rktigt midsommarfint i uterummet..men tyvärr uteblev delar av gästerna från eftermiddagsfikat. Men man kan ju lätt säja att de hade giltigt skäl eftersom de tillbringade sin tid på akuten. Eftersom Maria skulle haft med sig sin underbart goda jordgubbstårta..och även den uteblev fick vi improvisera ihop något! hur lätt som helst bakade vi en rulltårta..lade på grädde och jordgubbar så voliá hade vi en liten midsommarbakelse! Om ni vill se lite seriösa bilder på dessa underverk kan ni klicka här

Senare på eftermiddagen dök våra "akutgäster" upp iallafall och det blev vi väldigt glada för eftersom vi hade förberett en liten godisjakt till tvillingpojkarna. Vi sjöng snapsvisor och åt sill och "päror" tills det stod ut genom öronen på oss allihop! Mycket trevlig liten tillställning blev det till slut. När mörkret fallit och även temperaturen...bytte vi om till lite varmare kläder och någon kom med den briljanta idén att vi kunde värma oss med Tequila! Vem var det?! Va? nä..inte var det jag väl? hahaha..

     
                                                                                      Klicka på egen risk


Med ett par Tequila i benen var man ju mogen för att riktigt "parta" loss...haha..vi dansade och sjöng som de värsta gringos..ända tills yngsta dottern ringde för att berätta att hennes "kompa" taxi INTE kommit! Japp..så är det när man bor på landet..istället för att ha en buss som går en specifik tid efter ett speciellt klockslag så måste man alltså ringa och förbeställa något som kallas för kompensationstaxi. Detta ska göras minst två timmar innan den ska avgå. Yngsta dottern hade ringt kl 19.30 och beställt hämtning till kl 01.00..och även i min icke välutvecklade matte hjärna är detta mer än två timmar tidigare! Trots detta kom inte den f*bannade taxin!! det hela slutade med att dottern fick gå ca 1.5 mil i högklackade skor som blev totalförstörda...i mörkret på en landsväg..med bara skog runt omkring! detta är inte okej! vi ringde åtskilliga gånger till trafikbolaget och försökte förklara att det inte är okej att de bara ignorerar att fullfölja en tjänst dom åtagit sig att utföra! det enda svar vi fick var: - vi beklagar men vi får inte kontakt med taxin..hoppas dottern kommer hem som hon ska. När klockan passerat 02.30 gav sig äldsta dottern med sambo iväg på cyklar för se om de kunde hitta min loppa. Kvar hemma satt jag och inbillade mig allt det värsta som en ensam ung tjej kan råka ut för..och vad jag skulle ta mig till om det hände henne något! min stackars älskade gubbe fick verkligen utstå "eva i sitt esse"

Långt om länge kom det lilla gänget hem igen! oskadda..men trötta..vilken lättnad! Dagen efter när all ångest och tequila berusning lagt sig författade vi ihop ett brev och skickade till diverse tidningar och ansvariga på trafikbolaget! För detta är INTE okej! och även om det inte leder till någonting är det viktigt att göra sin röst hörd! punkt!


Midsommar 2009


Grubbel gumman...is my middlename.


Ett annat alternativ kan ju vara att man är utarbetad och VERKLIGEN behöver semester! men snart börjar ju nedräkningen..hehe..och jag har faktiskt insett mina begränsningar och plockat ut en "flexdag" imorgon...och kan istället "ladda batterierna" lite inför midsommarafton!

Helgen som varit

Äldsta dottern kom ner i Torsdags och ska stanna till efter midsommar..detta kan nog förklara en del av min frånvaro från bloggen..inte så att jag är världens mest aktiva bloggare..hehe..jag kan avundas de bloggare som verkligen har något att skriva om varje dag! ja ibland flera inlägg om dagen!

Fredagskvällen tillbringades med att fira en lycklig student! man minns själv hur lycklig man var den dagen! ingen mer skolplikt..man kan göra ett aktivt val om man vill fortsätta läsa eller inte! och personligen tycker jag att med alla de krav våra ungdomar har i skolan idag kan de behöva att bara få vara efter studenten! Mycket trevligt firande blev det iallafall med god mat och dryck..kanske lite för god dryck för min del..hehe..ojojoj det kändes om inget annat igår..ni vet lite bakis & skakis.

Studenten var hur söt och lycklig som helst..och jag tror att hon uppskattade våra presenter! vi hade tänkt till lite och utnyttjat bloggvärlden där vi luskat reda på att hon är en Twilight fantast..och efter mycket googlande och letande fick vi till slut tag på ett armband med berlocker. Och att döma av hennes glädjetjut när hon öppnade presenten så tror jag inte hon hade väntat sig det! Kul att kunna glädja och överraska ibland! 


Twilight armbandet


Men nu är det roliga slut och imorgon väntar vardagen igen..suck...semestern känns plötsligt så väldigt långt bort! Det är nu man ångrar att man inte valde att bli lärare istället...haha..då kunde man ju haft lite längre ledighet på sommaren! Fast å andra sidan kan man flexa ganska mycket med arbetstiderna på mitt arbete också så man ska väl inte klaga.

Tankar kring siffror och årtal

Funderade lite idag på årtal som av en slump visat sig vara viktiga i mitt liv...detta är alltså helt oavsiktligt och det var det som fick mig att börja fundera..är det en slump eller mitt undermedvetna som försöker säja något till mig? Japp..sån är jag..tror mycket på det ockulta och undermedvetna.

År 1989 var det år jag gifte mig med döttrarnas pappa.

År 1999 var det år vår skilsmässa gick igenom.

År 2009 gifter jag mig med min älskling.

Vad har åren gemensamt? jo dom slutar på siffran 9. En slump? eller är det något speciellt med just siffran 9 i mitt liv? Detta bestämde jag mig för att försöka ta reda på...med min kära mamma i telefonen hittade vi det troliga svaret i en av hennes otaliga "häxkonstböcker". Ja..min mamma är nog allt en liten häxa hon..både på det ena & andra sättet..hahaha

Såhär lyder tolkningen av siffran som fått så stor betydelse i mitt liv;

Den personliga årscykelns nionde år

Detta år är det sista året i din nioåriga cykel. En reningsperiod under vilken de saker som inte längre är nödvändiga i ditt liv måste kastas bort för att ge plats åt nya erfarenheter i din personliga årscykels nya år ett.
Det blir stora förändringar, människor kanske försvinner ur ditt liv, du kanske måste flytta och lämna kvar saker du vant dig vid och din attityd ändras dramatiskt.

Använd en del av din energi till välgörenhet ge livet tillbaka en del av det du fått så du själv får erfara glädjen av att ge. Dessa handlingar är nödvändiga för omställningsprocessen. Gamla vänskaper blir speciellt betydelsefulla nu och nya kan utvecklas.

Du kanske får belöning för vad du tidigare uträttat, många mål har nåtts och du bör reda ut det som inte är klart. De senaste åtta åren har ökat ditt mått av vishet..låt din sympati, medkänsla och förståelse lysa över andra och var öppen för förändringens renande bad. Ett spännande nytt år ligger och väntar på dig och det börjar vid din nästa födelsedag.

År ett

Detta är början på en ny nioårscykel i ditt liv, det har varit stora förändringar och du håller fortfarande på att gå igenom dom både fysiskt och psykiskt. Du känner dig böjd att koncentrera dig på dig själv vilket kan vara svårt om du tidigare lärt dig att först tänka på andra men nu är det dina egna behov som bör komma i första hand.

De beslut du tar under denna cykel kommer att inverka på ditt liv under de närmaste fyra till nioåren. Tiil och med när det finns människor runt omkring dig kommer du att känna dig isolerad och ensam bekymra dig inte om det denna avskildhet gör att du kommer att kunna fatta viktiga beslut utan påverkan från andra. Människor kanske ger dig råd men du följer dem inte, du känner dig mera oberoende, säker och beredd att ta chanser.

Detta är året att uttrycka din individualitet att göra de saker du bara drömt om tills nu. En viktig person som blir intresserad av din nya attityd kommer in i ditt liv.


Spännande eller hur?!

Det sa bara Kaboom!

Igårkväll när man satt som skönast i soffan hördes ett konstigt Kaboom ljud! allting blev svart..förutom min lilla laptop..varför heter det laptop förresten? hur ofta har man den i sitt lap? eller det är kanske bara jag som till 95 % har den på ryggstödet i soffan?! eller på magen när jag halvligger i soffan...hm..men klart man kan ju kanske inte kalla den för "bellytop" eller "backstop"..haha..nej..laptop blir bra.

När det blivit svart insåg jag ganska snabbt att en propp hade gått! ja? vi har fortfarande proppar i vårt hus..har inte blivit så moderna ännu..hehe. Jag sprang ner till dottern på undervåningen för att kolla om hon visste vad som hänt och för att byta propp. Hon såg lite skamsen & rädd ut där hon satt på sängen.. - Jag satte bara i laddaren till min dator (ja..ännu en laptop) och då smällde det till och sen blev det svart!! När jag tagit ut laddaren från datorn och skakade den hörde jag hur något låg därinne och skramlade...suck. Tur att inget allvarligt hände! Jag bytte proppen så vi fick ljus igen och begav mig till vårt pannrum alias verkstad för att försöka öppna laddaren...jag vet..hur korkat var inte det?? man tror man kan precis ALLTING..haha en bra kvinna reder sig själv eller nåt ditåt..hehe Givetvis fick jag inte upp den en enda millimeter..det enda som hände var att jag slant med mejseln och körde den rakt in i huden mellan tummen & pekfingern! ouch..och där kan det blöda..minsann. Vad är det man säjer: don´t try this at home..

Jag insåg mina begränsade kunskaper inom elektronikens värld och letade upp kvittot istället. När jag var på väg till butiken idag insåg jag att garantin kanske inte skulle gälla eftersom jag gjort åverkan på laddaren..men även det hade jag en plan för..haha Jag snurrade sladdarna runt laddaren så man inte såg märkena jag gjort och steg in i butiken och tog på mig "tyck synd om en ynklig kvinna" minen. Min plan funkade och jag lämnade butiken med en ny laddare utan att det kostat mig ett öre! Ibland är det underbart att vara kvinna! Hade nog tyvärr aldrig funkat om en man hade gjort samma sak...

Idag fyller älsklingen år! GRATTIS GRATTIS! hur stor är risken att han läser detta i lastbilen?! hehe.. eftersom jag visste att han inte skulle vara hemma idag firade vi honom redan i Lördags..han fick ännu en leksak av mig..en Dremel gasdriven lödkolv..eller ja..den kunde så mycket mer än det men inget jag förstår mig på..jag säjer som kvinnan i affären där jag köpte den: LÅDAN e ju väldigt fin! hahaha..


Var kommer alla grejor ifrån?!

I helgen har vi strukit ännu en sak på vår Att Göra Lista...denna lista existerar alltså verkligen..den hänger på frysen och påminner oss ständigt..om mannen och jag tittar på varandra och frågar; Vad ska vi göra idag?  Då är det precis som listan svarar: Titta på mig! Här finns massor att göra!!

Det vi strök från listan var: Rensa garaget..detta är en stående punkt hos oss. Jag fattar inte hur man kan ha sååå mycket grejor i ett litet garage! och ännu värre; vem f*n ställer dit allting? vi rensar och kastar med jämna mellanrum...och ändå..ser det likadant ut igen ett par månader senare! Börjar tro att det är grannarna som tror att det är legitimt att ställa skit i vårt garage..dom kanske resonerar att ; det ser ju redan ut som en soptipp! hahaha..

Nu är det iallafall rent och snyggt! och man kan gå "igenom" garaget! det var länge sen..tänk vilken lyx...man kan gå in genom garageporten och ut genom dörren UTAN att behöva bestiga ett berg av grejor! jag har öppnat dörren flera gånger idag bara för att kolla att det inte kommit dit grejor under natten..hehe.

När vi ändå var i farten packade vi ner vår studsmatta eller trampolin kanske det heter?! Vi har dealat lite med Maria & tvillingpojkarna..så nu är den deras! men kan ni tänka er..att det är 80 st fjädrar i en sån trampolin...shit..vilket jobb med alla dessa fjädrar! Pojkarna blev glada iallafall...nu kan dom hoppa! och mannen är extra glad..han slipper flytta den när han klipper gräset!

Mannens väst passade tyvärr inte...suck..den var för stor! men tyckte jag..du kan väl äta upp dig lite? haha..men det var han inte så sugen på..det är bara att skicka tillbaka och få en mindre. Detta är fördelen med att vara ute i god tid..man har tid att byta och krångla lite! På tal om västen..butiken (Sweeties.com) jag köpte den av..tyckte det var så roligt att jag hade länkat till deras sida i min blogg att dom ville använda det jag skrev på sin sida! under kategorin nöjda kunder. Kul när man kan glädja andra med en så enkel sak som: ORD


Överraskningar och en god gärning.

Idag fick jag mitt paket från sweeties med mannens väst, kravatt & näsduk till bröllopet! Åh nu fattas bara mannen själv...så han kan prova hela dressen! men..han kommer väl imorgon får man hoppas...om inte får jag väl leta upp en annan man som kan bära kläderna...hehe. Usch...nu blev man sådär "pestig" igen...drar alla över samma kam så att säja. Men faktum är att min före detta man (om man nu kan kalla en sån som slår kvinnor för man?!) sambo är egentligen mer korrekt för vi var aldrig gifta! var också lastbilschaufför..och han bestämde sig plötsligt en dag för att inte komma hem mer..jajamen..detta meddelade han per telefon...när jag satt och väntade med middag..- Nä..du vet jag har träffat en kvinna här i xxxxxxxx så jag stannar här!  Tack för kaffet eller vad?? Då har man väl rätt att vara skeptisk..men sanning att säja så har jag kommit över det och bearbetat det sönder och samman..och kommit fram till att det finns inte minsta likhet mellan min blivande MAN och det lilla patetiska svinet..ni som missat historien och är intresserade kan läsa detta inlägg.  Jaha..och som vanligt tappade jag tråden..det jag skulle skriva var att den gulliga lilla shopen hade lagt i lite bonusprylar i paketet! jag blev minst sagt överraskad! så gulligt! Kärlekspasta, formar man ska trycka på sitt rostade bröd och kärleksbubblor. Tusen tack!


Klicka


Min lilla hostande Pepsi har blivit sommarklippt idag! Han älskar den korta sommarfrissan så han kan bada utan att se ut som en ryamatta..han älskar att simma i havet nämligen..och när han då har sin långa päls ligger den utmed vattnet precis som en matta..haha..inte bra alls! Jag var lite orolig när jag lämnade honom att "frissan" skulle säja något om hostan..jag hade redan hittat på tusen olika förklaringar OM hon skulle nämna det..men hon sa inget..inte ens när jag hämtade honom! Och vet ni det mest fantastiska av allt, han har inte hostat en enda gång sen jag hämtade honom..kan man verkligen klippa bort hosta?!

     


När jag kom hem ikväll fastnade jag framför en film..och hörde inte att telefonen ringde..när jag sen tittade vem som hade ringt så var det min lilla mamma. Jag vet att hon inte ringer om det inte är viktigt..så därför ringde jag henne direkt..givetvis svarade hon inte..så jag ringde på alla hennes telefoner och kände hur oron steg i kroppen. Till slut gav jag upp och sa till dottern att hon skulle följa med mig upp till mormor. Jag har nyckel till hennes lägenhet så jag kan komma in och kontrollera att inget har hänt henne. Precis när vi skulle gå ut genom dörren svarade hon! Hon kände sig deppig och trött på alltihop..ja men..svarade jag..det är det din sjukdom går ut på. Min mamma är manodepressiv för er som missat detta. Och i perioder stänger hon in sig i lägenheten och vägrar gå ut..

Vad gör man då med en mamma som tappat lusten? Jo..man övertalar henne att man VISST ska komma upp en sväng! och att det inte ALLS gör någonting att hon är deppig och ser ut som "sju svåra år". Vad gör man mer? jo man möblerar om hela hennes vardagsrum!(det bästa min mamma vet är att möblera om..hm..e det kanske där jag fått det ifrån?! haha.) och det är MÅNGA grejor att plocka ut från bokhyllan innan man kan rubba den..pust & stånk & stön. Sen storstädar man hela rummet när man ändå är igång..och sen sitter man och njuter av alltihop..men man njuter mest av att se glädjen i mammans ögon! Väl hemma igen utbyttes följande sms mellan mig & mamma;


jag *Hoppas att mitt lilla bidrag ikväll gjorde att livet känns meningsfullt igen. Älskar dig

mamma *Ja gumman nu mår jag bra o de va inget litet bidrag jättenöjd e jag.Trivs så jäkla bra nu.Tack för all hjälp Älskar dig


Såå..vad kan man säja..delad glädje är dubbel glädje!

Bekymrad för en liten vän...

Min allra trognaste lilla vän har haft hosta nu en tid..från början tänkte jag att: Äh..han har fått nåt som irriterar i halsen bara. Det är ingen "krupphosta" utan mer ett lite klökande ljud som kommer från honom..som en utdragen rökhosta kanske..svårt att förklara..haha Tankarna gick också till att jag kanske skulle dammsuga under sängen eftersom det är där han håller till på natten..men näe..det var inte så farligt med dammråttor där faktiskt.

Igår "googlade" jag symptomen och fann då att några hade provat att ge det lilla livet hostmedicin och att man inte behövde uppsöka Farbror doktorn om inte allmäntillståndet var nedsatt. Hm..hur får man då en gammal envis gubbe på snart 13 år att dricka hostmedicin? Joo..man tänker till..Vad gillar han mest av allt som är drickbart? Hm..vad är det min lilla Pepsi ABSOLUT inte tackar nej till? Aha! Baileys! precis som mattemüm så älskar han Baileys! Sagt och gjort...jag blandade en liten slurk av hans favoritdryck med hostmedicinen. Jajamen..sen drack (lapade?!) han i sig alltihop utan att blinka. Va? om det hjälpte? haha näe..men han sov gott! hehe..

Ikväll satt piercingdottern och kacklade om hur hungrig hon var och att det fanns INGENTING hemma hon kunde äta! - Jag har faktiskt piercat tungan! Inga förslag jag kom med passade den unga damen. Då kom jag på den perfekta maten till en nypiercad tunga: BARNMAT måste ju vara suveränt! Inga starka kryddor...och är redan färdigtuggat i burken! Dottern gillade idén så vi for ner till "byn" och inhandlade några delikata rätter på burk.Men..klart kassörskan tittade lite skeptiskt på mig..så e det när man bor i en liten by..alla tror att dom vet allt om alla här i byn! så imorgon går väl djungeltrummorna att jag har fått ett litet "sladdbarn" men det bjuder jag på! och extra roligt skvaller kan det ju  bli eftersom min blivande man är steriliserad..hahaha..

         

Helgen som varit..

Fredagen var en stor dag för loppe dottern..hon skulle äntligen få sin efterlängtade piercing i tungan! Givetvis hade müm bokat tid för att följa med..hehe..jajamen allt ska gå rätt till. Döm om min förvåning när piercaren sa; - Nej tyvärr jag kan inte göra det..din tunga är för kort! Och för att inte tala om hur ledsen och besviken dottern blev...en dröm hon haft i över ett år bara krossades på fem minuter! Piercaren sa att vi kunde gå till en annan studio om vi ville ha en "second opinion"..Det gjorde vi IDAG. Och där var det inga som helst problem..och killen där fattade inte vad den andra killen snackade om när han inte ville göra piercingen. Det hela var över på ca 5 minuter..och nu sitter den där! och faktiskt måste jag erkänna att det blev riktigt snyggt! kanske skulle man slå till på en själv?! hahaha..njäe tror inte det..om intresse finns för att studera "loppetungpiercingen" kan ni göra det här.

Lördagen tillbringades i solen!! vi var såå duktiga...vi rensade och fixade med vår lilla pool inför stundande badsäsong! Så nu är den både ren och medicinerad...det är mycket med kemikalier och konstigheter som ska fixas..PH upp eller PH ner? that is the question..hehe Men nu är det gjort! och det är bara att hoppa i plurret :D

Söndag och mammornas dag!

Loppan överraskade med nedanstående små gåvor..älskar dig!

     
Klicka på bilderna... 


Smulan skickade sin lilla present med posten..så den fick jag idag! Underbar! älskar dig!

     
Klicka...Även om jag tycker att mors dag oftast framställs som ett kommersiellt jippo..uppskattar jag verkligen att mina döttrar ALLTID tänker lite extra på mig denna dagen! Själv är jag också noga med att åtminstone ringa min lilla mamma och tala om för henne att jag älskar henne! Det finns inget tråkigare än att känna sig bortglömd..och även om min mamma säjer att hon inte bryr sig så mycket VET JAG ATT HON GÖR DET INNERST INNE..vi har bara våra föräldrar en kort stund här i livet och dom har verkligen med betoning på VERKLIGEN gjort allt dom kunnat för att ge oss en bra uppväxt! då är det väl inte för mycket begärt att man åtminstone ringer EN GÅNG OM ÅRET och visar sin uppskattning..kanske inte för det dom gör i NUTID men åtminstone för det dom gjorde i DÅTID!

Man kan ställa sig frågan: Hur skulle jag själv vilja bli behandlad på ålderns höst?!


Och nej..det är inte min mamma på bilden.

RSS 2.0