Jag har vissa märkliga tendenser...

Idag när jag handlat på Ica maxi och stod i kö till förbutiken...hände en märklig sak. En man modell äldre med kolsvarta solglasögon smög sig upp tätt intill mig och följande konversation utspelade sig mellan oss i en slags hemlighetsfullt viskande;

mannen: - min kollega går alltid med vinst när han spelar här så jag tänkte testa!
jag: - oj...jaha där ser man.
mannen - ja..och du vet han vinner aldrig under 20 000 kr!!
jag; - haha oj så orättvist. vad spelar han då? Lotto?
mannen: - nej,nej det är Keno han vinner på! det är en riktig turbutik detta!! hehe
jag: - ja det måste det ju vara då..haha

Sen blev det min tur...och som av en slump stod en plastbubbla med färdiga keno rader framför mig...haha Det är det jag menar med min rubrik; att bara för en äldre herre med solglasögon kommer fram & viskar om Keno till mig...så ser jag det genast som ett tecken att jag MÅSTE spela! och det hör till saken att jag ALDRIG spelar...eftersom jag glömmer att rätta! det är därför jag bara har postkodlotteriet för då slipper man det.

Hm...men tänk om...det faktiskt var ett tecken?!


                                                                    Bild: svenska spel

Äntligen vår i luften

Besöket hos läkaren på plan 2 gick bra. Han tyckte det såg diskret ut och behövde bara ta några "provbitar". Dock togs provbitarna utan lokalbedövning! Ouch!! hahaha men jag överlevde..och han ska ringa inom 14 dagar och ge besked om det räckte eller om han behöver ta mer.


Idag har mannen & jag varit riktigt flitiga utomhus...sommardäck på mannens bil, julslingorna från buskarna har äntligen tagits bort och lite vårblommor har planterats i krukor! Underbart! Synd bara att solen försvann igen...så irriterande...man sitter i solvärmen och dricker sitt morgonkaffe och beslutar sig för att premiärgrilla. Vad händer när man inhandlat allt och ska börja grilla?! jo givetvis försvinner den goa solen och det blir vinterjackaväder igen! Men har vi bestämt oss för att grilla så GÖR vi det...oavsett väder! Vi grillade lammkotletter.. (ja Hannah du läste rätt!) idag är FÖRSTA GÅNGEN i hela mitt snart 42-åriga liv som jag ätit lamm!! Jag har haft någon konstig tanke om att man inte kan äta lamm för det är som att äta en bebis...hahaha tyvärr har jag överfört detta på mina döttrar som inte heller vill äta lamm. SÅ nu är min förhoppning att även äldsta dottern kommer att våga prova det...för nu är det ju kanske okej...för mamma har gjort det..och lillasyster..hehe

Hur det smaka? Hm...jag tror att jag citerar yngsta dottern; - Nja..det var gott..men det är inget jag inte kan vara utan...och det känns som att jag lika gärna kan äta "vanligt" kött!
RSS 2.0