Perfekt avslutning på en perfekt påskhelg!

Påskhelgen har firats i husvagnen. Lugnt, skönt och totalt avkopplande! nu har man verkligen laddat upp batterierna igen! Vi har haft supertrevligt (som vanligt) med våra "husvagnskompisar" .  Underbart väder! man skulle nästan kunna tro att det var sommar vissa stunder..men kvällarna var tyvärr för kalla att spenderas utomhus...så det blev till att krypa in i boet och titta på film eller spela kort! Mysigt det med! Tvillingpojkarna fick ju givetvis lite påskgodis och påskpresent av "faster Eva" den kladdiga lilla saken hade dom mycket roligt med..hehe

     
Kasta på husvagnen..      Klättra ner...vänta...            Hjälper den lite...

Påskafton kom Hannah & hennes B och hälsade på oss. Det blev mycket bus och lek med den lilla valpen Elmo. Det kom en pojke som bodde någonstans på campingen som också blev väldigt intresserad av den lilla valpen...han blev sååå intresserad att han försökte sig på ett kidnappningsförsök! men som tur var så såg vi vad han försökte göra och Victor skrek; - Duuu! VAD HÅLLER DU PÅ MED?? KNYT INTE UPP DEN KNYTEN!! haha..så himla goa dom tvillingpojkarna är..precis som sina föräldrar! Påskmat åt vi under en strålande blå himmel! men som vanligt blev det för kallt på kvällen så då flyttade jag, mannen, hannah & björn in i vår husvagn och spelade lite kort. Vi spelade "hjärter"  och jag som absolut inte är någon "korthaj" hade riktigt bra flyt i spelet och vann!! baksidan med det är att jag tydligen numera ska kallas "spader dam" hehe...ni som kan spelet förstår säkert poängen!

     
Filip och Elmo...                                                                Mys i vagnen...


Dagarna har förflutet i stillhet..långt från vardagens stress..det är den stora fördelen med husvagn...även om man vill göra en massa saker så kan man inte! om vi är hemma och är lediga finns det alltid någonting vi MÅSTE göra eller MÅSTE fixa! I det lilla huset på hjul  finns det inte mycket att fixa med...hehe..och då MÅSTE man ta det lugnt istället. Perfekt! och som balsam för själen...

     
               Ligger och njuter...             Vårt lilla hus på hjul...       Svanar sviker aldrig varandra...

Idag har vi bara varit hemma och njutit av vår sista lediga dag...ordningen är återställd...Hannah & B har åkt tillbaka till Göteborg (snyft)...och vi har påbörjat vårt nästa projekt härhemma. Det projektet innefattar ett evigt grävande och bärande av slipers..men blir säkert jättefint när det är färdigt! hehe.. Den perfekta avslutningen på helgen består av att vi sålt loppans EU moped. Det börjar ju bli dags även för henne att sikta in sig på att ta körkort...och då känns det inte så intressant att köra moped längre! Är det någon som ska ha körkort så fort hon får så är det loppan...för då kan "evamümtaxi" gå i pension..och eventuellt kan "loppanstaxi" överta licensen! haha..(längtar..)

Postat av: Pia

Va härligt att du fått tanka energi i massor i helgen!! Se till att fortsätta ta en stund för dig själv även hemma.. Säg stopp och nej lite oftare!! ;o)

Kram!!

2009-04-13 @ 21:18:43
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Hannah

Saknar dig redan... :-(

2009-04-13 @ 21:58:53
URL: http://hannahcharlotte.blogg.se/
Postat av: anne

Då har husvagnsboendet en definitiv fördel som jag hittills inte tänkt på; att man inte KAN hålla på med en massa borden. Smart!Re: Nää...Inte har jag slutar kackla, hur skulle väl det se ut!?! Kacklet är lagt i träda för stunden bara! :)

2009-04-13 @ 22:42:44
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Bjorne

Tycker det ser ut som vi är många som haft en riktig myshelg,tänk vilken skillnad det är på allt när det är sol och vackert,skulle va det lite oftare,och bordet är stort,tycker det är tråkigt när inte alla får plats på samma ställe,är inte så ofta vi är fler än 8 pers på en gång,nu sitter jag på tåget och är på väg till Sundsvall igen,där är det ingen vår ännu,ha en bra dag.

2009-04-14 @ 08:31:22
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Bmamma

Det ser jättemysigt ut på dina bilder blir lite avundsjuk

2009-04-14 @ 14:24:17
Postat av: Tesstamente

Åh, blir det en pool?!Eller vänta- jag läste "ett evigt grävande och bärande av slippers"- kanske inte alltså:-)

2009-04-14 @ 20:51:03
URL: http://tesstamente.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0