När första ljuset brinner

Idag har det varit storm i denna delen av landet...tur man inte har behövt ge sig ut. Denna 1 a advent söndag har istället spenderats med diverse sysslor som hör advent till! Mysigt!

     

jajamen jag har bakat traditionella lussebullar!

  

Stjärnor och stakar är på plats! och inte mindre än 3 styck ljusnät och en ljus slinga har krånglats ut och hängts på plats på diverse ställe haha mannens favorit syssla när det är jul är just dessa älskade ljusnät som ser ut som ett enda virrvarr av sladdar när man ska hänga upp dem! men i år hade jag fått en idé att jag ville ha ett nät som täckte hela fönstret i uterummet...och jag kan lova er att det blev mysigt!

  

Ja just det Sune katt har flyttat ur sin papperspåse och istället lagt sig i vinterförvaring på en stol i uterummet...där vi har lagt  en mysig filt, en bit frigolit och ett litet stycke päls. Han älskar sin tron! och nej det är inte synd om honom för han är och förblir en utekatt..han kommer bara in för att äta och sedan vill han ut igen. Och nu har han det bästa av två världar! han är ute fast han är inne!När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
då gläds vi åter alla att fira få advent.


Petras 20 års överraskningsfest!

Den 4 nov blev min lilla Pe stor...eller nä stora eller vuxna kommer aldrig mina barn att bli! inte i mina ögon iallafall.

Vi hade planerat i evigheter kändes det som. Och plötsligt var dagen för hennes 20 års fest här! Min duktiga äldsta dotter hade fixat med snittar, ballonger och girlanger. Mannen & jag körde upp till Göteborg samma dag Pe fyllde 20...så det blev lite panikbråttom med det som återstod när vi kom upp.

  

När 20 åringen med sambo dök upp stod vi uppklädda och väntade med champagne i hallen! Sedan började firandet! massor av paket fick hon att öppna! och fortfarande anade hon inte att den största överraskningen var kvar!

     

     

    

     

Efter ett antal underbara drinkar fick Pe ta på sig ett par solglasögon som vi hade sprayat helsvarta så man inte kunde se ett smack. Och sätta sig i den väntande taxin! Och det var inte vilken taxi som helst...haha först trodde vi att vi hade hamnat i "cash cab" (ett tv program där man vinner pengar i en taxi..för er som inte vet) men det visade sig vara en party taxi eller nåt...annorlunda var det iallafall med disco belysning och hög musik!och stackars dottern som inte kunde se ett skit.

  

Överraskningen var att vi hade bokat en helkväll på Casino cosmopol i Göteborg! Och dottern blev helnöjd! Tyvärr var det fotograferingsförbud där inne så här tar bildbombandet slut. Men minnet från kvällen tror jag vi bär med oss länge! 


Ni är meningen med mitt liv. Älskar er!


För jag kan se och känna...


RSS 2.0