Mamma Mia vilken underbar dag och kväll :D

Vi anlände till hotellet vid halv tre..så vi hade gott om tid att rå om varandra och möblera om på hotellrummet...haha. Rummet var ju inte så stort men verkligen mysigt! Vi gillar dock inte att ligga i varsin säng så därför blev det till att flytta på nattduksbord och föra ihop sängarna. Va?! nej det är säkert inte tillåtet men om man nu ska betala för att bo där..så är det väl meningen att man ska trivas?

     


När det var avklarat och vi hade gått en liten inspektionsrunda på hotellet..jajamen det fanns t.o.m en ismaskin ute i korridoren var det dags att utbringa dagens första Skål! Vi hade tagit med lite vin och nötter som vi "bullade upp" med på rummet. I en låda på rummet låg en bibel?! Eh...varför då? Ilkka sa att det var vanligt förekommande på svenska hotell med en bibel på rummet. Hm..jag för min del kan tycka att det är lite konstigt..men vad vet jag? är det tänkt att man ska läsa den då i brist på annat? eller är det kanske lite "smygreklam"? hehe..

   


När vi var uppklädda och stiliga promenerade vi ner till hotellets uteservering för att inkassera en gratis välkomstdrink som man fick när man checkade in. Det var verkligen sommarvärme ute och jättemysigt att sitta där. Jag skickade ett sms till B´s mamma och frågade om dom var på gång ner? hennes svar blev: på direkten! hehe..sen satt vi där alla fyra och inväntade att klockan skulle bli 17.00 så vi kunde gå upp till Hannah & Björn. När vi kom upp dit hade dom gjort sååå fint! Vi fick välkomstdrink och det öppnades paket. Av B´s föräldrar fick dom bl.a en hushållsassistent! helt suverän inflyttningspresent! Då kändes det ju lite sådär att vi bara hade en kruka med blommor till balkongen, varsin mugg till H & B och en repapa till Elmo..haha. Men då tröstade B´s mamma mig med; - Ni har ju köpt hunden till dom i inflyttningspresent! och Ja! det har hon ju rätt i..hade jag glömt ju! 

   

 

Det tråkiga är att krukan hann inte mer än ut på balkongen sen hade Elmo tuggat i sig de tre gula penseerna..haha..konstig hund! Nedan följer lite blandade bilder på den delikata måltid vi blev serverade! Att dom lyckades "tajma" alla rätter så perfekt ska dom ha en eloge för! det kallar jag "teamwork"!

       

  


Kvällen avslutades med "Guitar Hero". Det var riktigt svårt kan jag tala om!! Iallafall om man försöker spela det i inte helt nyktert tillstånd!? haha.. Den som lyckades bäst av oss "nybörjare" var helt klart B´s bonuspappa! Man skulle kunna tro att han smygtränat någonstans?! Trevligt var det i vilket fall och det är ju huvudsaken!

  

Sedan var det "nattitime" för vissa...hehe..utan att nämna några namn...men det börjar på ilk och slutar på ka. Misstänker att det var den rökta whiskeyn som "dödade" honom! annars kan vi ju iallafall skylla på den! haha..
TACK för en mycket trevlig kväll! med många skratt, god mat och dryck!


Postat av: Bmamma

du har fångat det precis som det var helt otroligt trevligt och man är faktiskt mätt fortfarande

2009-04-05 @ 18:07:48
Postat av: Hannah

Vilket fint inlägg! TACK själv. :-D Loveu.

2009-04-05 @ 18:53:42
URL: http://hannahcharlotte.blogg.se/
Postat av: Tant Greta

Du skriver så jag tycker nästan att jag var med. Härliga bilder, blir nästan lite avundsjuk på dig/er i Sverige som har kunskaper om hur, plus snabba internet och kan få till det. Jättefint.

2009-04-05 @ 20:46:04
URL: http://gretastina.blogg.se/
Postat av: anne

Ah! Nog får man väl möblera om på hotellrum! Man betalar ju för att bo där, då får man väl greja som man vill! Man slår ju inte sönder inredningen ju! :)



Ni verkade ha haft det trevligt!

2009-04-05 @ 20:56:49
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Pia

Va härligt ni verkar ha haft det!!! :o)

Sv: Ja tänk när internet inte fanns.. Så här många levnadshistorier fick man då inte ta del av.. :o)

2009-04-05 @ 21:07:19
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Bjorne

Det var en helg som heter duga,själv har jag varit på hotell snart2 år nu,men skillnaden är att jag får bygga om dom så det goda hinner man alldrig ta del av,ha en fin måndag.

2009-04-06 @ 05:48:08
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Daniel

Oj så nätt på hotellet!



Ni rörde väl inte barskåpet?

2009-04-06 @ 13:34:44
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Maria

Vilken fin helg ni haft! Nä, jag har inte glömt bort min blogg....har inte haft tid i helgen bara. Vi ses på fredag!

2009-04-06 @ 21:42:48
URL: http://tvillingpojkarna.blogg.se/
Postat av: litentanta

Men vilken mysig helg, man skulle få smita undan sådär nångång :-) O sen middagen då, med sängar ihopskjutna o sån mat så kunde det väl inte bli annat än toppen misstänker jag!



Kramen

2009-04-06 @ 23:09:33
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: Makrill

Åhh du har så himla rätt! Du smarta kvinna :D

Det stämmer verkligen...



Vilket mysigt inlägg! :)

Ha en underbar kväll!

Kram emelie

2009-04-07 @ 14:08:27
URL: http://makrills.blogg.se/
Postat av: Tesstamente

Vilken maaat! Och superfina kort! Ni är så gulliga tillsammans:-)



Imorgon kör jag en tävling för att fira 3 månader av Tesstamentet och för att tacka för alla goa kommentarer och visat intresse. Hoppas du deltar:-)

2009-04-07 @ 18:55:37
URL: http://tesstamente.blogg.se/
Postat av: Bjorne

Berättar mycket om jobbet,men mina bloggtjejer blir trötta på det,och en noshörning tycker jag du ska ha,hihi,ha de gott o kram

2009-04-07 @ 20:53:53
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: J

Vilken härlig blogg du har! :)

2009-04-07 @ 22:32:35
URL: http://jantra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0