Pepsi alias korven korvakorv pebben pebbelon och Prinsen

Som ni ser så har kärt barn många namn...eller i detta fall kär hund. Vår allas lilla Pepsi är av raserna; shi-tzu och cavalier king charles. Med andra ord en blandras hund. Han är född i Aug -96...en gammal herre..hehe ska fylla 13 år till sommaren. (i människoår räknat, vågar inte räkna ut hur gammal han är i hundår...)

Pepsi är pigg och kry och har inga större ålderskrämpor...mja jo han kan vara lite tjurig...så vi brukar också kalla honom "grumpy old man"...haha När han varit ute på sin morgonkiss ska han ALLTID ligga på ryggstödet på soffan så han kan sitta som en "gud" och blicka ut i trädgården för det kan ju komma någonting man kan skälla på ;-) Han är ganska snabb på att inta sin position så det gäller att vara snabb med filten...ja ni vet när man har en ny fin soffa och dessutom valt beige så blir det som när man har små barn med smutsiga fötter och chokladfingrar...man måste skydda det som går att skydda om man nu är så korkad att man väljer ljusa möbler. Det hade vi ju inte en tanke på...Åh nu har vi nästan vuxna barn! äntligen kan vi ha en ljus soffa! Åh sååå fint det blev! sen kom det en "korvakorv" springande från trädgården med skitiga tassar och intog "poleposition"...och dessutom tittade på OSS när han låg där med  en blick som sa; VAD!? vad tittar ni på?? DETTA är min "bästeplats"...ahh såå skönt..Ups...oj lite skitiga tassar...aja det har ingen dött av tidigare..gäsp.

Vad kan man göra mer än att skratta! han är ju underbar och han är också det levande beviset på att det GÅR inte att lära gamla hundar att sitta...eller jo...om dom får sitta på sin "bästeplats"...haha

     


Postat av: Maria & Glenn

Hihi...klart han måste ha bästa platsen ju, ser ut som han tror han är en katt!

2009-01-31 @ 21:23:37
URL: http://tvillingpojkarna.blogg.se/
Postat av: Hannah

Åh, haha! Vilket roligt inlägg. Han är så fin! Började lipa när jag såg bilderna, saknar honom så jäkla mycket! Snart får jag kramas med honom igen. :-)

2009-01-31 @ 21:33:07
URL: http://hannahcharlotte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0