De e mycket nu...

Nu har man ju äntligen semester och ska njuta..haha..vi började vår första semesterdag med att trängas i Tyskland för att inhandla all alkohol till bröllopet! Ett tips; Åk ALDRIG till Tyskland under industrisemestern!

Vi har haft mannens mamma på besök Tisd-Ons..mycket trevligt med bastubad på riktigt finskt vis och många diskussioner kring brudbuketten som hon ska göra till oss! Det ska bli så spännande att se hur den blir! tror den blir fantastisk eftersom hon är en mycket kreativ människa. Hon föreslog även att hon kunde göra bordsdekorationerna och det tackar man ju inte nej till! Ett annat plus är att hon skulle beställa alla blommor som behövdes så då kan man stryka ett moment från "att-göra-listan"

Ang maten till bröllopet...så känns det om möjligt ännu mer osäkert nu. Jag har fått kontakt med en tjej genom bröllopstorget och hon hade bröllop i lördags..men på fredagen när hon stod och väntade utanför folkets hus (där vi också ska ha festen) kom det ingen krögare med nyckel. Till slut fick hon tag på en man från styrelsen och kunde komma in i lokalen..då möttes hon av en vidrig stank! frysen hade lagt av...och ni kan ju bara tänka er lukten av gamla räkor och ruttet kött! Någon krögare dök aldrig upp..och hon fick tillbringa dagen innan sitt bröllop med att hittan en annan krögare som kunde fixa samma meny och serveringspersonal. Hon lyckades fixa det! och tur är väl det! Nu försöker vi ligga steget före den här krögaren som inte hör av sig...genom att ha kontakt med styrelsen direkt istället! Och om han inte kommer på bestämd tid; måndagen innan bröllopet så har vi ju åtminstone fem dagar på oss att hitta en annan! Tråkigt att det ska bli såhär..när man haft allt bokat och klart i nästan ett år! Men lite spänning förgyller ju tillvaron..hehe


Nu ska jag gå och packa det sista..för idag åker jag och mannen iväg på lite välbehövlig vila med husvagnen! och vi tänker inte komma tillbaka förrän veckan innan bröllopet! haha

Första anhalt blir Skrea strand...sen får vi se vart vi hamnar! Kul! det är det där med spänning i livet igen...hehe


Bild lånad av Expressen

Postat av: Pia

Ojoj, jag hoppas det ordnar sig med lokalen och maten.. Sånt ska helst bara funka när man väl bestämt allt!! Ha en härlig semester!! Kram!

2009-07-23 @ 13:37:20
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tjena mittbena! Tråkigt med allt strul, men det löser sig säkert till slut...tänk positivt, du har lite spänning i livet:).

Måste bara få göra din dag här, kolla in den här videon: http://www.youtube.com/watch?v=CEh3Z56v8UQ



2009-07-27 @ 17:50:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0