First stop Skrea camping

Torsdagen den 23/7 drog vi iväg med husvagnen. Stopp nr 1 var skrea camping och hade det inte varit för vårt goda sällskap H&B hade vi nog inte stått ut en natt ens! Herregud det kändes som att man hade packat in så många campare som möjligt på så liten yta som möjligt! Det fanns små, smala gångar man skulle följa till servicehus o.dyl..och där fick man verkligen se upp så man inte blev överkörd av diverse cykeldon! det var allt möjligt på hjul..och alla framfördes av hänsynslösa turister som skulle fram FÖRST! haha till vad?? toaletten eller?

Det enda positiva med campingen var att den låg relativt nära havet...men tyvärr var det inte direkt badväder under vår vistelse där..nja jo för hundarna kanske. Vi tillbringade en dag och en stor summa pengar Gekås såklart! haha..oj att man kan bli så berusad av att få handla?!

Vi färdigställde även bordsplaceringen till bröllopet..och det är inte det lättaste precis...hehe..speciellt inte om man som jag känner att man måste försöka ta hänsyn till allt och alla! Men det blev bra till slut!

     

     


Postat av: Hannah

Hihi! Bilden där ni skrattar är så söt!!!

2009-07-30 @ 09:41:46
URL: http://hannahcharlotte.blogg.se/
Postat av: Loppan

aaw så söta ni e :D har båda två varsinn ny tröja på sig? ser ut som det :D saknar er!

2009-07-30 @ 13:01:39
URL: http://petriiich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0