Ikväll ringde han med stort V

Tidigare idag ringde jag Pepsis vän hjärtspecialisten (Mr V). Jag skulle ju återkomma när min lilla korv hade ätit tabletter i ca 14 dagar..tyvärr är Mr V en väldigt upptagen man som tydligen pratar i telefon och gör hjärtultraljud på små sjuka djur samtidigt! I vilket fall så hade han inte tid enligt sköterskan att ta mitt samtal...och skulle återkomma så fort han blev ledig.

Jag trodde nästan han hade glömt bort oss ikväll när han ringde! Ja ikväll! snacka om att vara hängiven sitt arbete..haha..men det är ju vi oroliga mattar tacksamma för. Vi diskuterade hit & dit hur pepsi hade svarat på medicineringen och kom fram till att den verkade ha hjälpt eftersom min lilla korv inte svimmat en enda gång sedan vi började med tabletterna. :D Han har fortfarande lite hosta kvar så vi ska öka upp medicineringen på just den tabletten. jag var glad och Mr V var glad men gladast är nog pepsi! Sen började Mr V prata om sin utredning igen..och jag satt som ett frågetecken när han pratade på om att han tyckte min lilla vovve var ett intressant fall..eftersom han uppvisar typiska hjärtsymptom men ändå inte. Tydligen skojade inte Mr V när han sa att han forskade i äldre hundar med svimningsanfall..han frågade nämligen om jag trodde det kunde vara möjligt för pepsi att delta i denna forskning? Det är bara positivt för din & pepsis del eftersom jag står för alla omkostnader och pepsi får en riktigt bra undersökning...samtidigt som vi håller koll på hans hjärta!

Jaha? men vad innebär det i slutändan då? svarade jag. Jo..sa Mr V..det enda jag begär i retur är att vi får OBDUCERA pepsis kropp! ............Va?? nu fattar jag inte riktigt..vadå obducera?? fy vad hemskt!! Samtidigt som jag stod i köket och pratade med mr V om detta i luren kom pepsi och satte sig framför mig och bara tittade på mig. Usch det kändes så konstigt att stå och "sälja" sin gamle väns kropp..men Mr V lade fram det hela på ett mycket logiskt sätt..att min lilla pepsi kanske kunde hjälpa andra hundar med samma problem i framtiden..and so on. Så efter en kort överläggning med pepsi så tackade vi Ja...sedan vandrade min vän in och lade sig tillrätta i soffan igen..nöjd med sin insats för framtidens hundar..hahaInatt ska evamümtaxi ge sig av igen..gäsp. Dottern har ju höstlov och ska på specialfest..men tyvärr så tänker inte bussbolaget på att våra 18-åringar (som inte tagit körkort ännu) vill hem på natten..så sista bussen hem går kl 00.00 Tack kära bussbolag! Ingen annanstans kunde dottern & hennes pojkvän sova..så vid ett svagt ögonblick lovade jag att hämta dem..hehe och nu får jag "stå mitt kast". Men jag har funderat lite på det där..vad är viktigast? att jag får min skönhetsömn..ja..jag har ju inte höstlov utan ska upp och jobba imorgon! eller att min dotter kommer hem helskinnad och inte behöver tillbringa natten ute i mörkret för att vänta på en buss som går imorgon bitti?

Hade jag kunnat leva med mitt; NEJ JAG HÄMTAR INTE ER! JAG SKA FAKTISKT SOVA FÖR  JAG SKA ORKA JOBBA IMORGON! om det hänt min lilla loppa något..för att jag inte orkade, kunde eller hade lust?! svaret på det är ganska enkelt..iallafall i min värld.


Postat av: Hannah

Har ju alltid sagt att Pebben är en hjälte! Som jag ska krama sönder honom imorgon. Gosgubben! Ja mamma, du kan också få en kram. :D Love you!

2009-10-29 @ 22:33:16
URL: http://www.hannahjohansson.com
Postat av: litentanta

Vilken bra chans för liten Pepsi att bli uppcheckad ordentligt, fast jag ser det makabra i situationen samtidigt... (men, jag står ju som ivrig organdonator själv och det är ju egentligen lite samma sak, forskningen är ju viktig, eller hur?)Tänker på det du skriver om att hämta, just nu känns det oerhört viktigt att göra såna saker, är såååå blödig efter allt som har hänt, och hörts... :-( att jag skulle kunna skjutsa dottern från nu i evighet, amen...Ha det bäst "driver´n"!

2009-10-29 @ 23:14:22
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: Sarah

Mycke snack i telefonen för dig du!! Hudkliniker, telefonförsäljare och mr V.

Man får ju "offra" sig för sina baran ibland, som hämta mitt inatten, gå upp i ottan på helgena för matchsamlingar...mm ;)

Ha en bra helg!

2009-10-30 @ 09:35:45
URL: http://sarahserenad.wordpress.com
Postat av: Maria

Men det låter ju jättebra för Pepsi, bara att tacka och ta emot ju!

2009-10-30 @ 19:25:41
URL: http://tvillingpojkarna.blogg.se/
Postat av: Loppan

awee lilla mamma jag älskar dig! du är världens underbaraste! jag är så tacksam att du är just MIN mamma :* jag har fått den bästa, hehe. LOVE YOU

2009-10-31 @ 00:56:40
URL: http://petriiich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0