Petras 20 års överraskningsfest!

Den 4 nov blev min lilla Pe stor...eller nä stora eller vuxna kommer aldrig mina barn att bli! inte i mina ögon iallafall.

Vi hade planerat i evigheter kändes det som. Och plötsligt var dagen för hennes 20 års fest här! Min duktiga äldsta dotter hade fixat med snittar, ballonger och girlanger. Mannen & jag körde upp till Göteborg samma dag Pe fyllde 20...så det blev lite panikbråttom med det som återstod när vi kom upp.

  

När 20 åringen med sambo dök upp stod vi uppklädda och väntade med champagne i hallen! Sedan började firandet! massor av paket fick hon att öppna! och fortfarande anade hon inte att den största överraskningen var kvar!

     

     

    

     

Efter ett antal underbara drinkar fick Pe ta på sig ett par solglasögon som vi hade sprayat helsvarta så man inte kunde se ett smack. Och sätta sig i den väntande taxin! Och det var inte vilken taxi som helst...haha först trodde vi att vi hade hamnat i "cash cab" (ett tv program där man vinner pengar i en taxi..för er som inte vet) men det visade sig vara en party taxi eller nåt...annorlunda var det iallafall med disco belysning och hög musik!och stackars dottern som inte kunde se ett skit.

  

Överraskningen var att vi hade bokat en helkväll på Casino cosmopol i Göteborg! Och dottern blev helnöjd! Tyvärr var det fotograferingsförbud där inne så här tar bildbombandet slut. Men minnet från kvällen tror jag vi bär med oss länge! 


Ni är meningen med mitt liv. Älskar er!


Postat av: Petra

Det var verkligen en toppendag som jag aldrig kommer glömma. tack för allt, älskar dig <3

2011-11-27 @ 21:50:38
URL: http://petracjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0