Dagenefterpiller..tack!

Jaha..då var midsommar över..och även denna gång överlevde man..hehe..

Vi hade dukat och gjort rktigt midsommarfint i uterummet..men tyvärr uteblev delar av gästerna från eftermiddagsfikat. Men man kan ju lätt säja att de hade giltigt skäl eftersom de tillbringade sin tid på akuten. Eftersom Maria skulle haft med sig sin underbart goda jordgubbstårta..och även den uteblev fick vi improvisera ihop något! hur lätt som helst bakade vi en rulltårta..lade på grädde och jordgubbar så voliá hade vi en liten midsommarbakelse! Om ni vill se lite seriösa bilder på dessa underverk kan ni klicka här

Senare på eftermiddagen dök våra "akutgäster" upp iallafall och det blev vi väldigt glada för eftersom vi hade förberett en liten godisjakt till tvillingpojkarna. Vi sjöng snapsvisor och åt sill och "päror" tills det stod ut genom öronen på oss allihop! Mycket trevlig liten tillställning blev det till slut. När mörkret fallit och även temperaturen...bytte vi om till lite varmare kläder och någon kom med den briljanta idén att vi kunde värma oss med Tequila! Vem var det?! Va? nä..inte var det jag väl? hahaha..

     
                                                                                      Klicka på egen risk


Med ett par Tequila i benen var man ju mogen för att riktigt "parta" loss...haha..vi dansade och sjöng som de värsta gringos..ända tills yngsta dottern ringde för att berätta att hennes "kompa" taxi INTE kommit! Japp..så är det när man bor på landet..istället för att ha en buss som går en specifik tid efter ett speciellt klockslag så måste man alltså ringa och förbeställa något som kallas för kompensationstaxi. Detta ska göras minst två timmar innan den ska avgå. Yngsta dottern hade ringt kl 19.30 och beställt hämtning till kl 01.00..och även i min icke välutvecklade matte hjärna är detta mer än två timmar tidigare! Trots detta kom inte den f*bannade taxin!! det hela slutade med att dottern fick gå ca 1.5 mil i högklackade skor som blev totalförstörda...i mörkret på en landsväg..med bara skog runt omkring! detta är inte okej! vi ringde åtskilliga gånger till trafikbolaget och försökte förklara att det inte är okej att de bara ignorerar att fullfölja en tjänst dom åtagit sig att utföra! det enda svar vi fick var: - vi beklagar men vi får inte kontakt med taxin..hoppas dottern kommer hem som hon ska. När klockan passerat 02.30 gav sig äldsta dottern med sambo iväg på cyklar för se om de kunde hitta min loppa. Kvar hemma satt jag och inbillade mig allt det värsta som en ensam ung tjej kan råka ut för..och vad jag skulle ta mig till om det hände henne något! min stackars älskade gubbe fick verkligen utstå "eva i sitt esse"

Långt om länge kom det lilla gänget hem igen! oskadda..men trötta..vilken lättnad! Dagen efter när all ångest och tequila berusning lagt sig författade vi ihop ett brev och skickade till diverse tidningar och ansvariga på trafikbolaget! För detta är INTE okej! och även om det inte leder till någonting är det viktigt att göra sin röst hörd! punkt!


Postat av: Sarah

Fy vad jobbigt!! Förstår verkligen din ångest...hoppas de tar sig i kragen och rycker upp sig tills nästa gång nån ska åka....

//Sarah

2009-06-22 @ 20:02:16
URL: http://sarahserenad.wordpress.com
Postat av: Loppan

jag e hemma iaf :D:D men mamms, dagenefterpiller? du har väl inte haft oskyddat saamlag inte :p

2009-06-23 @ 01:45:23
URL: http://petriiich.blogg.se/
Postat av: Kim P

Fy fan vad dåligt! Hur såg dotterns fötter ut??

Förstår att du var orolig, vem skulle inte vara det? Skönt ändå att hon kom hem som hon skulle.

Skicka en räkning på ett par nya skor till taxibolaget.... ;-).

2009-06-23 @ 11:15:30
URL: http://lasipp.blogg.se/
Postat av: Svar till loppan

Haha..jo klart..det har jag ju hela tiden! men förklaringen är enkel: jag skulle egentligen ha skrivit i inlägget om det finns dagenefterpiller mot baksmälla också? hahaha..men tappade ju bort det!

Kramar dig...fjolla..

2009-06-23 @ 18:08:41
URL: http://evamum.blogg.se/
Postat av: Pia

Nä fy tusan.. så där får det ju inte gå till.. Va fasen hade de gjort om något hänt "loppan" på vägen hem? Skönt i allafall att allt gick bra.. Kram!

2009-06-23 @ 20:20:19
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Daniel

ojoj om det ändå fanns bra dagen efter piller mot baksmälla!

2009-06-23 @ 20:52:35
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: litentanta

Blir lite som den där sk färdtjänsten... folk får ringa och boka låååååångt i förväg och inte tusan kommer bilarna som dem ska ändå... :-(Som tidigare landsortsbo, jag nu under semestern sitter jag ju här mitt i obygda igen, så är det ivf skönt att "veta" att det inte finns lika mycket svin och äcklon efter vägarna i skogar och fjäll som om det skulle bli samma situation i stan...Kram och ja, jaga dem med blåslampa för det här ska de inte komma undan med!

2009-06-28 @ 12:12:41
URL: http://litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0